CG SOFTDRINKS - På 2 minutter!

Aarhus

CG Softdrinks er en dansk importør, grossist, distributør og forhandler af kvalitets brands indenfor drikkevarer.

Vores kundegruppe finder du primært i Horeca segmentet, men vores unikke produkter er også at finde hos udvalgte forhandlere, som delikatesseforretninger, vinhandlere og andre specialforretninger.

CG Softdrinks startede i 2015, med en mindre portefølje af helt specielle og unikke produkter inden for drikkevarer markedet. Og vi er siden vokset støt gennem et fortsat fokus på fantastisk service, og ikke mindst vores udvalg af drikkevarer med høj kvalitet og stor smag – til et firma med et velsorteret udvalg af de stærkeste brands i branchen og en stadig helt unikt produkt portefølje. Dette er sket under sloganet Brand Yourself...A Premium Product !

For det er vi, og det er vi glade for og stolte af.

I CG Softdrinks hersker ønsket om kvalitet, smag og storytelling - alle er unikke, og det er vores produkter også, hver på deres måde, og de har alle en stærk historie bag deres brand, alle vores produkter kan stå alene, være det de er, eller de kan sammensættes på kryds og tværs, så dit drikkevarekort bliver helt unikt...og passer til det du ønsker din forretning skal signalere...Brand Yourself !

CG Softdrinks distribuere nu i hele landet, og vi lægger stor vægt på at give vores kunder den bedste service og vejledning, overhovedet - og de bedste produkter naturligvis.

Skulle du sidde derude, et eller andet sted med et fantastisk produkt af enten saft, sodavand, limonade eller en helt fantastisk øl, er vi altid klar til en snak om hvad vi kan gøre for jer som producent.

Vi vil vores kunder og deres gæster det bedste, og vi gør alt for at imødekomme deres ønsker og behov, vi sammensætter individuelle løsninger til hver enkelt kunde, ud fra deres behov, og det er den personlige relation, samt kendskabet til hver enkelt af vores kunder der gør vores hverdag så meget sjover...og vi glæder os til at lære jer at kende også.

Leverandør til danske caféer & restauranter

Kontakt os for en leverandøraftale

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på