Brutal Brewing - Pistonhead

Brutal Brewing er en serie helt unikke højkvalitets øl, med fokus på smag, de har helt i tidens trend en bitterhed i smagen og et skarpt udtryk,dog lettet af sødme fra deres brug af Amrikanske humler. Alle har de deres helt eget udtryk, men med rødderne solidt plantet i det traditionelle og elskede ølklassikere som Hvede øl, Ipa, Brown Ale, Pilsner og Classic…. alle gjort til deres helt egne med de forskellinge tvist og finurligheder brygmestrene har tilført deres DNA. Brutal Brewing er særklasse, ingen tvivl om det, og de har alle noget at byde ind med, både som øl men også som rent blikfang. Der er en smag til alle ølelskere.

Pistonhead Øko.

En økologisk udgave af Kustom lager, lavet på den amerikanske humle Cascade, som giver øllen lidt mere kant end den traditionelle lager øl vi kender. 0,33l / 24 Fl. Pr. Kasse.

Tail Whale

Øllet er brygget som en traditionel tysk hvedeøl, men humlet med den amerikanske Citra-humle. Det giver et tvist som smager helt fantastisk godt. Med en dejlig frisk fylde og samtidig fuld af smag. Dette er et MUST HAVE for ølelskere...Den er verdensklasse!

A ship full of IPA

En amerikansk IPA uden slinger i valsen. Frugtige og blomsteragtige aromaer der stammer fra de amerikanske humler Cascade, Amarillo og australske Galaxy. 24 stk pr. Kasse.

Cirrus Cloudy Lager

Pistonhead Flat Tire

Pistonhead Full Amber

Pistonhead Kustom

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på