Frejdahl Bryghus

Frejdahl Fulla

Fulla har en smuk gylden farve, der just gemmer sig under en snehvid skumkrone.
Aromaen er præget af det friske forår med noter af blomster, lime, stikkelsbær og fyrretræ. Luk øjnene, mærk den nordiske gudinde Fulla med det gyldne bånd om hovedet og giv dig hen til sansefulde forårsfornemmelser. Fulla er skabt af økologiske råvarer og fås på 50 cl. flaske.

Frejdahl Gudmund

Nelson Sauvin Saison. Aroma af stikkelsbær, passionsfrugt, krydderier samt grønne druer og peber. Gylden i farven og afrundet med mjød skabt af dansk honning. Smagen er frisk som en perlende hvidvin med en bittersød eftersmag. Brygget på pilsnermalt og Nelson Sauvin humle samt dansk, fadlagret mjød fra gamle Chardonnay hvidvinsfade fra Bourgogne.

Gudmund fås på 75 cl. flaske med korkprop.

Frejdahl Guldtop

Forestil dig den friske brise fra Vesterhavet på en varm sommerdag. Sådan er Guldtop. Mandarin og cascadehumle giver øllet en frisk frugtig smag og den danske bygmalt giver en afrundet bitterhed i pilsneren, som sender tankerne på himmelflugt. Noter af Citrus, lime og hyldeblomst kæler for dine smagsløg.

Guldtop er skabt af økologiske råvarer og fås på 50 cl. flaske.

Frejdahl Herja

Barley Wine inspireret øl, tilsmagt med sherry fadlagret dansk mjød. Dansk pilsnermalt samt mørk karamelmalt giver en sød og fyldig krop. Blandingen af Galaxy- og Amarillohumle skaber frugtige og søde smagsnuancer. Aroma fra røde bær, nordiske blomster samt havtornsaft afrunder smagen og skaber den perfekte balance til øllets maltede krop.

Herja fås på 75 cl. flaske med korprop.

Frejdahl Nidhug

Varm i farven som gyldent rav. Sådan er en Nidhug. Man fornemmer straks den fyldige, maltede øls markante karakter. Karamel og chokolade, med et strejf af gæraroma, giver øllen en krydret balance mellem det elegante og den markante skarphed. Dansk rug giver kraft i hver mundfuld. Ægte nordisk nydelse fra Arilds dage.

Frejdahl Roulv

Baltic Porter med røgmalt og bourbon lagret, dansk mjød. Kraftfuld og saftig smag, der skaber en eksplosion af nuancer i munden. Chokolade, rosiner, svesker og blommer tilsat røgaroma fra fynsk hvedemalt røget på bøgetræ. Brygget af fynsk bygmalt, fynsk hvedemalt samt dansk mjød.

Frejdahl Skolder

Frejdahl Skolder er udviklet specielt til at nyde sammen med Highland Park 12 års whisky. Øllets sødme fanger på fornemmeste vis whiskyens varmende karakter. Kombinationen af whisky og chokoladenoter fra malten skaber samtidig en harmonisk og klassisk kombination. Den delikate røgsmag i Highland Park bliver elegant spejlet i Skolders let røgede aroma.

Frejdahl Thyra

Thyra Danebod blev hun kaldt. Danmarks pryd og kvinden der var gift med Gorm Den Gamle. En fager kvinde, med blide lemmer og et strålende væsen, præcis som Frejdahls Thyra. Smukt skummende, lys som en sommernat og frisk som den spirende forårsforelskelse. Hyldeblomstens sødme sender sin kærlige hilsen i stuen ind. Drikkes glædeligt af ædle kvinder og skønne møer samt mænd og raske svende.

Frejdahl Valravn

Mørk som den fynske muld – sådan er en Valravn. Dobbeltbrown, oatmeal stout med tyngde og muskler. Smagen skabes i forening mellem den ufiltrerede renhed og havrens nordiske vingesus. Tilsat økologisk, smagfuld chokolademalt med en fyldighed som giver en stærk øl, der viser karaktertræk i hver en tår. I Valravn har vi brugt økologisk chokolade fra Konnerup.

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på