Indslev Bryggeri

Hvede Block

Hvede block byder på en mørk og fyldig, domineret af mørk malt, krydret aroma og frugtig krop. Hvede Block er skabt til halv lune aftener på altanen, terrassen eller en stemningsfyldt efterårsdag. Der er masser af byg – og hvede malt og den bør altid nydes ved kældertemperatur.

Svane Hvede Ipa

Hvede IPA er som resten af Indslevs ølserie en fuldblods hvedeøl, dog en lidt atypisk enn af slagsen, den er brygget med kraftig inspiration fra den engelske Pale Ale. Derfor er øllet i denne hvede IPA, langt mere humlet end normalt, grundet brugen af to tyske og to amerikanske humler.Hvedens søde og runde i kontrast til det bitre og aromatiske humle giver en særdeles lækker øl der både er rund og fyldig.

Svane Mørk Hvede

Denne mørke hvede er fyldt med noter af citrus, banan, modne æbler og kryddernellike og dunkelweizen. Det er en øltype der kan føres tilbage til omkring 800 år før vores tidsregning, faktisk stammer de ældste spor af ølbrygning i Europa fra en mørk hvedeøl nedsat i en grav i Frankrig.

Svane Hvede Block

Svane Hvid – Wit Beer

Snerpende frisk og samtidig rund, blød og harmonisk. Perfekt som tørstslukker til lune aftner eller varme dage. Hvid er brygget på hvedemalt, bygmalt og umaltet hvede fra området omkring Indslev bryggeri.

Skummet er højt og fjot som det høre sig til for Belgisk Witbier, der er tilsat koriander og bitter appelsinskal, som gør øllet til en mild og krydret fornøjelse

Indslev Sort Hvede – Sweet Stout

Indslev var måske de første der bryggede denne øltype, normalt brygger man Stout udelukkende på bygmalt, men her er der tale om et bryg på 50 / 50 malt og hvede. Derfor er den mere rund, blød og mindre skarp end man normalt ser hos en stout. Den har en fin røget smag og med en aroma af lakrids, kaffe og mørk chokolade… Den har desuden en lækker cremet skum.

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på