Øvrige lækre specialøl

Hitachino Nest Beer Espresso Stout

Hitachino Nest Espresso Stout er en Russian Imperial Stout brygget på malttyperne Caramel, Roasted, Black og Chocolate malt. Derudover er humletyperne Saphir og Northern Brewer brugt, ligesom der er suppleret med kaffebønner. Tilsammen giver disse en aroma af sukkerglaseret kød, kaffe og mørk chokolade, ligesom øllen har rige toner af espressokaffe, ristet malt og karamel med en tør eftersmag af robust kaffe. Denne øl passer særdeles godt til chokoladedesserter og is.

Hitachino Nest Beer Ginger Ale

Hitachino Nest Beer Ginger Ale er en rigtig Ginger Ale brygget på malttyperne marris otter, munich,crystal og chocolate samt humletyperne chinook, Perle og styrian golding. Derudover er øllen brygget med rå ingefær, hvilket giver den en kompleks smag og aroma af netop frisk ingefær, citrus, krydderier, karamel og ristet malt. Ingefæren er ikke overvældende, så den balancerer godt med den søde maltede karakter og svagt krydrede finish. Det er en rigtig god madøl, der passer særdeles godt til sushi samt eksotiske krydrede indiske, thai og vietnamesiske retter.

Hitachino Nest Beer Red Rice Ale

Hitachino Nest Beer Red Rice Ale er en Belgian Wheat Ale brygget på malttypen Lager, humletypen Chinook og tilsat røde ris samt bygflager. Tilsammen giver dette en aroma, der har et strejf af jordbær samt komplekse noter, der minder om sake med søde malttoner. Øllet har en eftersmag af sake og malt med bitre toner til sidst. Denne øl passer særdeles godt til grillet fisk (f.eks. røde fisk som laks og tun), sushi, frugtdesserter og vaniljeis.

Hitachino Nest Beer White Ale

Hitachino Nest Beer White Ale er en Belgian Wheat Ale brygget på malttyperne Larger og Wheat samt humletyperne Perle og Styrian Golding, ligesom der er suppleret med hvedeflager, bygflager, koriander, muskatnød, appelsinskal og appelsinjuice. Tilsammen giver disse en aroma og toner af appelsin og citrus samt krydret koriander og muskatnød samt et diskret præg af humle. Eftersmagen præges af appelsinskal, krydret nellike, ingefær og en svag maltsødme. Denne øl passer særdeles godt til orientalske og japanske retter, thaimad, sushi samt fisk og skaldyrsretter.

Veltins Pilsener Non-Alcoholic

Veltins Pilsener er en alkoholfri og undergæret Pilsner med en lys gylden farve. Smagen er forfriskende med en let sødme fra malten, og duften leder tankerne hen på frisk hø, malt og friske humlearomaer.

Lucky Buddha

Lucky Buddha er en sand asiatisk Lager med masser af smag og en frisk, ren afslutning. Lucky Buddha er 100% naturlig, ren og frisk med et fint hvidt skum. Øllen er brygget ved De Tusinde Øers Sø i Kina på vand fra de naturlige dybe kilder og den fineste malt, Qingdao humle og risflager. Med denne øl får du en rigtig ”Lucky Buddha oplevelse”; lige fra den unikke glasflaske til det humør-spredende glade Buddha smil, til opdagelsen af fire held og lykke symboler (formue, lykke, lang levetid og velstand) i bunden af flasken. Bagpå er der en rød hestesko – nok det mest velkendte og universelle symbol på medgang samt held og lykke.

Royal Jamaican Ginger Beer

Cristal Beer Peru

Viru Beer

Astra Urtyp

Corona

Budweiser Original

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på