TeeDawn - Lowalcoholic beer

TeeDawn er et formålsdrevet ølhus, der drømmer om at skabe verdens bedste og mest inkluderede alkoholkultur, ved at bygge bro mellem de høj alkoholiske og de alkohofri drikkevare. Ønsket om at inspirere mennesker til at dyrke og nyde ægte samvær, tilstedeværelse og nærvær er alfa og omega, TeeDawn har stillet sig i spidsen for et opgør med den stigende mængde alkohol, som producenterne tillader i deres produkter.

Hos TeeDawn er man meget vel klar over, og anerkender det faktum, at alkohol bidrager funktionelt til smagsoplevelsen, her er der bare skruet ned for mængden, uden at gå på kompromi med smagen.

Alle TeeDawn er håndbrygget, der er ingen tilsat kemi, ingen farvestoffer, smagsforstærkere er bandlyst, kort sagt, ingen hokuspokus... bare sund fornuft, kvalitet og gode råvare, stolthed og godt håndværk på flaske.

#brandyourselfpremiumproduct

New Ale Cut

Dette er en mørk ale - type fra det nordlige bayerne, den er fortræffelig til lam, okse og svinekød, samtidig giver den et perfekt modspil til de lettere retter, eksempelvis Sushi og kylling.

Lemon Cut

Den ultimative tørstslukker, og et modent alternativ til sodavand og andre læskedrikke.Egner sig perfekt til velkomstdrink og er en fantastisk ledsager til næsten alt let mad, nydes allermest afkølet, på en sommerdag og i godt selskab.

Gentle Lager

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på