Ugly Duck Brewing Co

Amarillo Citra

Denne IPA er den easy going Ugly Duck. Vel humlet craft Beer for nørderne, begynderne og alle dem der er midt imellem. Stemt ind som bedste øl under 6 % i Danmark i 2013, tilsat en godt knivspids godt gammeldags craftmannship. Nogle gange er det enkle faktisk langt det bedste, sådan er det her.

Smagen er rund, maltet og bitter, men med toner af mango, passion og citrus… Mmmm enjoy.

Pale Ale – Miami Vice

Old-School US craftmanship – det startede ” the craft beer revolution ” Miami Vice er en hyldest til netop det, og ikke kun en fantastisk TV-serie. Det er en no-bullshit beer, brygget til at hygge sig med en extra varm sommer dag, aften eller nat. Og den er faktisk præcis lige så god når det regner.

Smagen af tropisk frugt, blandet med citrus med en moderat bitterhed.

Imp. Vanilla Coffee Porter

Sort som kul, komplex og afbalanceret. IVCP er ikke kun helt fantastisk sammen med desserter, det er også en dessert i sig selv. Den fungere faktisk også sammen med en ren mokka, efter som den brygges med 100+ liter Costa Rica Blue Diamond for hver tapning. Samgen er umiskendelig af kaffe, vanilje, mørk chokolade, lidt karamel og bitter malt.

Stemt ind som bedste nye øl i Danmark med en % på over 6 i 2012.

Callista Moon

Hvis du er havnet i Grækenland er Callista et godt ord at kende, det betyder ” den lækreste ” samtidig er det også den næststørste måne i Jupiters system. Når det så er sagt kommer det vigtige… Denne øl er fyldt med Cillista Humle for at give en forfriskende smag, med en fin Tysk humle karakter, kombineret med en virkelig lækker frugtighed.

Ugly Duck Fuzz Impala

Ugly Duck Rio Grande Blood

Ugly Duck Sour Brabant

Ugly Duck Sour Lepus

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på