Softdrinks

Tjek udvalget og se produkterne på bryggersiderne.

Fritz Kola

Fritz Kola

Er en lille og uafhængig sodavandsproducent fra Hamburg, som har specialiseret sig i at lave kvalitets Kola og Sodavand, heriblandt the one and only Fritz-Kola, der med sit høje koffeinindhold, sine naturlige råvare,og sin gode smag, skiller sig markant ud fra de andre Colaer der er på markedet.

Fritz-Kola har til dato, det højeste indhold af koffein der er tilladt i en læskedrik, ifølge lovgivningen i EU. Den indeholder 25 mg / 100 cl.

Bryggersiden >>


Cucumis

Cucumis

Cucumis har taget sit udgangspunkt i barverdenen...brugt få men perfekte råvare til at fremstille deres 2 varianter af højkvalitets beriget mineralvand fra bæredygtige tapperier i Tyskland.

Agurk og Basilikum var den første til at vinde internationale priser for smag, design og mest nyskabende produkt i drikkevare sektoren, dernæst fulgte Lavande, og gjorde præcis det samme...scorede rent guld!

Bryggersiden >>


Wostok

Wostok

I 1973 blev grundstene til Wostok lag i det tidligere USSR, på instituttet for ikke alkoholiske drikke, i Moskva, her blev der udviklet en opskrift på en ny Softdrink, BAIKAL, opkaldt efter sovietunionens ynglings wellness drik, vel at mærke længe før at dette fenomæn havde begyndt sit indtog i både øst og vest.

Men efter Soviet Unionens kollaps, hungrede russerne efter de så længe forbudte og utilgængelige drikkevare fra Vest. Dette bevirkede at Baikal forsvand fra hylderne nærmest natten over. I 90ernes Moskva var den praktisk talt umulig at opdrive. Kun i provinsen levede Baikal en lidt omskiftelig og ikke gloværdig tilværelse.

Bryggersiden >>


Seicha

Seicha

Den første sodavand med lavet på cerimonieal Matcha the, der er 1,3 g af den fineste Matcha the i hver flaske, altså mere end det anbefalede minimums indtag pr dag for at få den fulde effekt af en Matcha kur. Den er lavet i 2 varianter, den ene med frisk saft af grape frugt, der giver den en frisk perlende og let sødmefyld smag over den markante smag af den rene Matcha the. den anden med saft af lime der med sine citrus toner løfter det samlede smagsindryk ud over den ellers lidt tunge smag af The, begge virkelig forfriskende, og en dejlig alternativ måde at nyde Matcha the på, der gør det langt mere tilgængelig end man normalt oplever.

Bryggersiden >>


Belvoir

Belvoir

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.

Bryggersiden >>

I CG Softdrinks hersker ønsket om kvalitet, smag og storytelling - alle er unikke, og det er vores produkter også, hver på deres måde, og de har alle en stærk historie bag deres brand, alle vores produkter kan stå alene, være det de er, eller de kan sammensættes på kryds og tværs, så dit drikkevarekort bliver helt unikt...og passer til det du ønsker din forretning skal signalere...Brand Yourself!

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.