Softdrinks

Tjek udvalget og se produkterne på bryggersiderne.

Fritz Kola

Fritz Kola

Er en lille og uafhængig sodavandsproducent fra Hamburg, som har specialiseret sig i at lave kvalitets Kola og Sodavand, heriblandt the one and only Fritz-Kola, der med sit høje koffeinindhold, sine naturlige råvare,og sin gode smag, skiller sig markant ud fra de andre Colaer der er på markedet.

Fritz-Kola har til dato, det højeste indhold af koffein der er tilladt i en læskedrik, ifølge lovgivningen i EU. Den indeholder 25 mg / 100 cl.

Bryggersiden >>


Cucumis

Cucumis

Cucumis har taget sit udgangspunkt i barverdenen...brugt få men perfekte råvare til at fremstille deres 2 varianter af højkvalitets beriget mineralvand fra bæredygtige tapperier i Tyskland.

Agurk og Basilikum var den første til at vinde internationale priser for smag, design og mest nyskabende produkt i drikkevare sektoren, dernæst fulgte Lavande, og gjorde præcis det samme...scorede rent guld!

Bryggersiden >>


NaturFrisk fra Ørbæk

NaturFrisk fra Ørbæk

NaturFrisk er navnet på vores serie af økologiske sodavand og juice, som er produceret på café flasker 25 cl.

Konceptet bag NaturFrisk er ganske enkelt, at produkterne skal være naturrene og af højeste kvalitet. Det vil sige, at der ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer.

Produktionen af Naturfrisk startede i 1997, og vi markedsfører både produkterne herhjemme og i udlandet.

Bryggersiden >>


Old Jamaica

Old Jamaica

Old Jamaica - ginger beer har været med os længe, en gammel original man kun kan elske, den er perfekt som MIXER, med sin gode sødme og dybe styrke, men det der fik os til at se en ekstra gang var Old Jamaican Soda...med Mango/Orange, med Grape eller Pineappel, den har en easy-going, feel-good taste over sig der sjældent er set i andre produkter...Virkelig vanedannende også som MIXER.

Bryggersiden >>


Belvoir

Belvoir

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.

Bryggersiden >>

I CG Softdrinks hersker ønsket om kvalitet, smag og storytelling - alle er unikke, og det er vores produkter også, hver på deres måde, og de har alle en stærk historie bag deres brand, alle vores produkter kan stå alene, være det de er, eller de kan sammensættes på kryds og tværs, så dit drikkevarekort bliver helt unikt...og passer til det du ønsker din forretning skal signalere...Brand Yourself!

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.