Belvoir

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.

Belvoir Organic Lemonade

Belvoir Organic Lemonade

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.
Belvoir Ginger Beer Alc

Belvoir Ginger Beer Alc

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.
Belvoir Hindbær

Belvoir Hindbær

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.
Belvoir Hyldeblomst Rosen

Belvoir Hyldeblomst Rosen

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.
Belvoir Hyldeblomst

Belvoir Hyldeblomst

Belvoir Limegræs

Belvoir Limegræs

Belvoir Fruit Farms Ligger gemt dybt i den engelse landidyl i Belvoir højdedragende…og der er her de første af de nu berømte Pressé sodavand med den milde brus, blev brygget i 1984. Oprindelig som lidt af et eksperiment med brug af vilde blomster i deres saft pres, og med vand fra den nærliggende bjerg kilde.

Belvoir er berømt for deres hyldeblomst, og der bruges stadig den dag i dag den oprindelige opskrift, som da med stifterne Mary Manners at begynde med at håndplukke hver enkelt blomst til sin saft. Denne tradition har man holdt ved, eneste forskel er dog at man nu, må kalde til nær og fjern når der skal plukkes for de lokale hænder er der ikke længere nok af. Saften er stadig lavet 100 % på naturlige ingredienser, altså er den helt fri for tilsætningsstoffer! Og det kan smages, den smager naturlig, kraftful og skønt forfriskende. Verdensklasse for feinsmachere… et ganske simplet MUST have.

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.