Cucumis

The Sophisticated Drink.
Cucumis har taget sit udgangspunkt i barverdenen... brugt få men perfekte råvare til at fremstille deres 2 varianter af højkvalitets beriget mineralvand fra bæredygtige tapperier i Tyskland. Agurk og Basilikum var den første til at vinde internationale priser for smag, design og mest nyskabende produkt i drikkevare sektoren, dernæst fulgte Lavendel og gjorde præcis det samme... scorede rent guld! Flaskerne med sit klare og skarpe design fremhæver de bevidst afgrænsning af tendenser.

CUCUMIS er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare kort med ambitioner.

Cucumis Lavendel

Cucumis Lavendel

Danmarks første Sodavand lavet på udtræk af lavendel. Så Raffineret i sin smag og med lette toner af citrus, gør den helt unik og en ideel tørstslukker. CUCUMIS Lavendel giver cocktails og longdrinks et umiskendeligt twist og et raffineret udtryk i smagen. Den inspirere som sodavand og er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare sortiment.
Cucumis Cucumber/Basil

Cucumis Cucumber/Basil

Danmarks første kvalitets sodavand på saft at agurk og basilikum. Forfriskende og sødet med frugtsukker.Med et hint af agurk og basilikum er CUCUMIS den perfekte tørstslukker. Beriget med højkvalitets mineralvand og tappet på et af Tysklands mest bæredygtige tapperier. Agurk og Basilikum har længe være uundværlige ingredienser i barre og drinks, og tilføre etablerede longdrinks og cocktails et særligt præg. CUCUMIS Agurk er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare sortimen.
Cucumis Camomille

Cucumis Camomille

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.