Cucumis

Cucumis har taget sit udgangspunkt i barverdenen…brugt få men perfekte råvare til at fremstille deres tre varianter af højkvalitets mineralvand fra bæredygtige tapperier i Tyskland.
Deres Agurk og Basilikum Sodavand var den første til at vinde internationale priser for smag, design og mest nyskabende produkt i drikkevare sektoren, dernæst fulgte deres Lavandel Sodavand, og gjorde præcis det samme…scorede rent guld! Sidste skud på stammen af deres design sodavand / mixere er den Økologiske Camilleblomst, der præcis som de 2 forgående har vundet samme internationale priser.
De tre initiativtagere bag Cucumis Drinks, har hver deres smag og deres favorit, hvilket fremgår af personen i front på flaskens etikette. Hvilken variant er din favorit ? Er det Agurk / Basilikum den perfekte Gin mixer eller er det Lavendel der fungere med Champagne og mørk Rom, eller er det den sarte camille blomst der matcher både Gin, Vodka og Champagne ?

Cucumis Lavendel Sodavand

Danmarks første sodavand lavet på udtræk af lavendel. Raffineret i smag og med et hint af citrusfrugt. Cucumis lavendel er en unik og ekstra let tørstslukker. Beriget med højkvalitets mineralvand og tappet på et af Tysklands bæredygtigste tapperier.

Cucumis lavendel er tidløs i smag som design og reduceret til det væsentligste. Den går godt med champagne og giver etablerede longdrinks er raffineret udtryk. Den inspirere som sodavand og er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare sortiment.

Cucumis Agurk/Basilikum

Cucumis Sodavanden med agurkesmag er udviklet efter nogle venner sad en aften i en bar og bemærkede hvilke, der blev brugt mest af når der skulle laves cocktails. Og der blev brugt RIGTIG meget agurk og basilikum udover sirup og danskvand. Vennerne, der i øvrigt boede i Hamburg, gik hjem og lagde hovederne i blød for at finde ud af om man kunne lave en sodavand med netop den kombination. Og det blevet til Cucumis Agurk.

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på