Læsk - Kombucha

Læsk er et mikrobryggeri i København, startet af iværksætter Line Hoff og amerikanske brygger, Eric Sponseller. De 2 venner har taget deres afsæt i sodavandsmarkedet, hvor de savnede alkoholfri drikke med mere smag og mindre sukker, der både kunne gå som en tørstslukker eller en interessant drik til maden. Efter mange års erfaring med fermentering, tog de sagen i egen hånd, og brygger nu forfriskende, økologiske, kvalitetslæskedrikke ved en gæringsproces sammenlignelig med øl-, vin- og ciderproduktion.

Eric og Line var blandt de første i Danmark til at introducere kombucha - en ældgammel sagnomspundet helsedrik, der får sin unikke smag og sine sundhedsfremmende egenskaber fra den bakteriekultur, der lever i drikken. Læsk pasteuriserer ikke deres kombucha, og kun økologiske friske råvarer og te af højeste kvalitet får lov at indgå i den 2 uger lange fermenteringsproces.

Læsks mission er at hæve barren for, hvad vi forventer af en sodavand.

Læsk No. 1

Læsk No. 1

No. 1 er den populære ingefærvariant lavet på Læsks egen økologiske grønne teblanding med masser af tørrede blomster, og et generøst skud friskpresset ingefærjuice. En kompleks og smagfuld kombucha med lidt ekstra af det gode.
Læsk Summer City

Læsk Summer City

Summer City er en perlende hyldeblomstkombucha, brygget med et væld af økologiske blomster og uden juice eller tilsætningsstoffer. En forfriskende og sommerlig kombucha, der alligevel er totalt tidsløs.
Læsk Kaffekombucha

Læsk Kaffekombucha

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.