Øvrige gode softdrinks m.m.

Her finder du et smukt udvalg af vores gode softdrinks, juices og tonic waters.

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Med en fortid indenfor gindestillation og marketing af gourmet mad gik skaberne af Fever-Tree som nogen af de første sammen for at udvikle den bedste tonicvand til premium gin. Fever-Tree har en behagelig bitter smag fra ægte kinin og kulsyre ledsaget af en velbalanceret sødme fra sukkerrør. Dertil kommer de friske citrusnoter og den milde brus.
East Emperian Burma Tonic

East Emperian Burma Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Ved at genskabe en over 100 år gammel familieopskrift har East Imperial skabt Burma Tonic – den er vovet, selvsikker og behageligt bitter. Der er lagt vægt på at blande ostindisk og javanesisk kinin med en række planteekstrakter. Burma tonic har det højeste tilladte kinin niveau på markedet, og et langt lavere sukkerindhold end andre tonicmærker. Som det er tilfældet med andre East Imperial mixere, er dette en tonic, der har et meget naturlig udtryk med fremtrædende citrusnoter, der matcher den bitre smag.
East Empirial Water Tonic

East Empirial Water Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Denne autentiske tonicvand er inspireret af en over 100 år gammel opskrift, og den er lavet af de fineste naturlige ingredienser. East Ocean javanesisk kinin er blandet med urter og let sødet for at skabe en udsøgt og forfriskende tonic. Dette er den helt autentiske udgave af, hvordan tonicvand smagte ved århundredeskiftet.
Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Bitter Lemon

Fever-Tree Bitter Lemon

Fever-Tree Cola

Fever-Tree Cola

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Ginger Ale

Fever-Tree Ginger Ale

Fever-Tree Ginger Beer

Fever-Tree Ginger Beer

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Fever-Tree Soda Water

Fever-Tree Soda Water

Hancock SportCola 0,33 cl

Hancock SportCola 0,33 cl

Sport Cola blev tappet første gang den 12. november 1974. ? Den er frisk og frugtagtig – en rigtig tørst slukker, der indeholder rigtig colanød?.? I de første mange år blev er ikke solgt ret mange af dem, faktisk så få, at det på et tidspunkt var på tale at fjerne vare helt fra Hancocks sortiment. ? Heldigvis skete det ikke, og Sport Cola er nu blevet en hip og moderne klassiker, hvilket også sikre dens plads i vores sortiment.
Coffaina Cola

Coffaina Cola

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.