Wostok

I 1973 blev grundstene til Wostok lag i det tidligere USSR, på instituttet for ikke alkoholiske drikke, i Moskva, her blev der udviklet en opskrift på en ny Softdrink, BAIKAL, opkaldt efter sovietunionens ynglings wellness drik, vel at mærke længe før at dette fenomæn havde begyndt sit indtog i både øst og vest.

Men efter Soviet Unionens kollaps, hungrede russerne efter de så længe forbudte og utilgængelige drikkevare fra Vest. Dette bevirkede at Baikal forsvand fra hylderne nærmest natten over.I 90ernes Moskva var den praktisk talt umulig at opdrive. Kun i provinsen levede Baikal en lidt omskiftelig og ikke gloværdig tilværelse.

Men den Russiske Sodavand reinkarnerede i slut 90erne, denne gang i Berlin. Mere præcis i Kreuzberg. Den blev genopdaget af en Hollandsk fotograf, der havde tilbragt næste 20 år i Moskva under den kolde krig. Da denne fotograf flyttede sit aralie fra Moskva til Berlin, fulgte iden om at genopfinde den legendariske sodavand med.

I hans studio fik den gamle og næsten glemte Sodavand nyt navn, Wostok, de gamle opskrifter forfinet og ført up to date, og smagende blev passet til så den igen fremstod som tænkt fra begyndelsen. Dog var 3 ting ændret, helt i tidens ånd var den blevet vegansk, fri fra kunstigt fremstillede sødestoffer, ingredienser og farver, 3 af de 6 af varianter ne helt økologiske, og den var blevet næsten helt co2 neutral i sin produktion.

Wostok - Estragon & Ingefær

Denne Sodavand er juvelen i Wostok kronen, intet mindre. Sådan skal det gøres. Perfekt til tørst, perfekt til mixer, og bare rigtig flot at se på ! Naturlig,CO2 venlig, Vegansk.

Wostok - Pære & Rosmarin

Den ene af to havde de i hånden, nu skulle de finde noget at pare den med…rosmarinen…og hvad var mere naturligt en at vælge en pære…ok, på engelsk er det lidt sjovere…når men, tilbage til smagen…den delikate skarphed af rosmarin komplimentere sødmen i pæren perfekt, den eneste helt naturlige kombination. Naturlig, Co2 venlig, Vegansk og økologisk.

Wostok - Blomme & Kardemomme

Igen en fantastisk smagssammensætning, der er brugt den rene råvare, og det smages. Sødet med Kaktus extrakt og ikke sukker ! Naturlig, CO2 venlig, Vegansk og Økologisk.

Wostok - Mandel & Abrikos

En rigtig sydlandsk smagskombination…Abrikos, en undervurderet smag af sødme og syre…Wostok har fundet en måde at bringe denne smag til sin fulde ret på, nemlig blandet med mandel, sammensæt de to og du får det bedste frem i begge smage, med en forfriskende, sødmefyldt og helt igennem lækker sodavand. Naturlig, Co2 venlig, Vegansk og økologisk.

Wostok - Bøg & Fyrretræ

Den er opkaldt efter det soviet / russiske rum program, og denne fantastiske sodavand har strejf af Tangia rod, fyrretræs olie, og kardemomme i sin smag, hvilket gør den til krydret, og et godt alternativ til Cola, og så indeholder den INGEN farvestoffer eller konserveringsmidler. Naturlig, CO2 venlig, Vegansk

Wostok - Daddel & Granatæble

Er kraftfuld høj kvalitets sodavand med en udsædvanlig smagssammen sætning, og det virker. Helt exceptionelt godt enda, både som sodavand og ikke mindst sat sammen med spiritus. der åbner sig helt nye smagssammensætninger. Naturlig,CO2 venlig, Vegansk.

Wostok Øko. Orange / Vanilla

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på