Øl

Tjek udvalget og se produkterne på bryggersiderne.

Crew Republic

Crew Republic

Tag et utraditionelt micro bryggeri i Munchen, stil dem så spørgsmålet, tør I satse alt, tør I gøre det andre ikke tør, tør I prøve at skabe en revolution inden for den traditionelle øl brygning? Svaret var JA. Her er så resultatet!!! Crew Republic er gået ned af den vej der hedder velhumlet brygning, de brygger med humlevarianter fra hele verden, især USA, og i deres sortiment finder man både en IPA, en Pale Ale, og en Double IPA.

Bryggersiden >>


Brutal Brewing - Pistonhead

Brutal Brewing - Pistonhead

De havde Abba, de har slået os i fodbold, og nu har de skabt BRUTAL BREWING...De er Svenske, Brutal Brewing en serie helt unikke højkvalitets øl, med fokus på smag,de har helt i tidens trend en bitterhed i smagen og et skarpt udtryk. Alle har de deres helt eget udtryk, men med rødderne solidt plantet i det traditionelle og elskede øltyper.

Her er tale om en verdensklasse, intet mindre!

Bryggersiden >>


TeeDawn

TeeDawn

TeeDawn er et formålsdrevet ølhus, der drømmer om at skabe verdens bedste og mest inkluderede alkoholkultur, ved at bygge bro mellem de høj alkoholiske og de alkohofri drikkevare.

Ønsket om at inspirere mennesker til at dyrke og nyde ægte samvær, tilstedeværelse og nærvær er alfa og omega, TeeDawn har stillet sig i spidsen for et opgør med den stigende mængde alkohol, som producenterne tillader i deres produkter.

Bryggersiden >>

I CG Softdrinks hersker ønsket om kvalitet, smag og storytelling - alle er unikke, og det er vores produkter også, hver på deres måde, og de har alle en stærk historie bag deres brand, alle vores produkter kan stå alene, være det de er, eller de kan sammensættes på kryds og tværs, så dit drikkevarekort bliver helt unikt...og passer til det du ønsker din forretning skal signalere...Brand Yourself!

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.