Crew Republic

CRAFT BEER - Med Attitude.

Tag et utraditionelt micro bryggeri i Munchen, stil dem så spørgsmålet, tør I satse alt, tør I gøre det andre ikke tør, tør I prøve at skabe en revolution inden for den traditionelle øl brygning? Svaret var JA. Her er så resultatet !!! Crew Republic er gået ned af den vej der hedder velhumlet brygning, de brygger med humlevarianter fra hele verden, især USA, og i deres sortiment finder man både en IPA, en Pale Ale, og en Double IPA. De to grundlæggere Mario og Tim, er begge startet som håndbryggere, og udlever nu deres drøm og at pille ved den gense opfattelse af tysk øl. Så byd velkomme til den nye smag af Tysk øl i Danmark, og hjælp os med at føre den tyske øl revolution videre.

Følg os på Instagram og få de seneste nyheder: @crewrepublic.danmark #brandyourselfpremiumproduct

Roundhouse Kick

Roundhouse Kick

En malt bombe, er det der beskriver denne øl bedst, humlen er et mix fra Belgien, England og Tyskland, det giver dybe toner af chokolade, lakrids og karamel, dette gør den perfekt til røget kød, og desserter.
Drunken Sailor

Drunken Sailor

Vores Drunken Sailor IPA er brygget med vores foretrukne humle og masser smag,fra tropisk frugt til karamel til frisk fyr. Perfekt til Indiske retter og Thailands mad. sælge kun i kasser.
Foundation 11

Foundation 11

Vores Foundation 11, er lavet på bayersk humle, dette giver den kobber-brun farve og en smag af blåbær,grape og karamel, Perfekt til skarpe asiatiske retter, grillet tun og stegt svinekød.
7:45 Escalation

7:45 Escalation

Dette er en Double Indian Pale Ale, med sin kobber-røde farve, smag af mango og ananas, med strejf af krydderier og urter gør denne Pale Ale perfekt til krydret kød og grillet mad.
DeTOX

DeTOX

Tid til DeTOX, Vores DeTOX er en session Indian Pale Ale Detox er en let, men meget overraskende og smagfuld Session IPA trods for den lave alkoholprocent. Øllet har en god bitterhed, og dejlig aroma, der er kendetegnet for IPA typen.

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.