TeeDawn - Lowalcoholic beer

TeeDawn er et formålsdrevet ølhus, der drømmer om at skabe verdens bedste og mest inkluderede alkoholkultur, ved at bygge bro mellem de høj alkoholiske og de alkohofri drikkevare. Ønsket om at inspirere mennesker til at dyrke og nyde ægte samvær, tilstedeværelse og nærvær er alfa og omega, TeeDawn har stillet sig i spidsen for et opgør med den stigende mængde alkohol, som producenterne tillader i deres produkter.

Hos TeeDawn er man meget vel klar over, og anerkender det faktum, at alkohol bidrager funktionelt til smagsoplevelsen, her er der bare skruet ned for mængden, uden at gå på kompromi med smagen.

Alle TeeDawn er håndbrygget, der er ingen tilsat kemi, ingen farvestoffer, smagsforstærkere er bandlyst, kort sagt, ingen hokuspokus... bare sund fornuft, kvalitet og gode råvare, stolthed og godt håndværk på flaske.

#brandyourselfpremiumproduct

Wheat Cut

Wheat Cut

Dette er en Weissbier fra det sydlige Bayern - den er ufiltreret og egner sig god til kylling, fisk og skladyr, samt æg, salater og ost.

 • 2,7 % Alkohol
 • 70 kal.
 • 0,6 genstand
 • kulhydrat 8,9g
 • 0,33cl / 24 stk pr Ks
 • New Ale Cut

  New Ale Cut

  Dette er en mørk ale - type fra det nordlige bayerne, den er fortræffelig til lam, okse og svinekød, samtidig giver den et perfekt modspil til de lettere retter, eksempelvis Sushi og kylling.
  Lager Cut

  Lager Cut

  Lager er den internationale betegnelse for det vi kender som som pilsner.2,7 % alkohol. 70 kal. 0,6 genstand. kulhydrat 8,9 g.
  Lemon Cut

  Lemon Cut

  Den ultimative tørstslukker, og et modent alternativ til sodavand og andre læskedrikke.Egner sig perfekt til velkomstdrink og er en fantastisk ledsager til næsten alt let mad, nydes allermest afkølet, på en sommerdag og i godt selskab.
  Gentle Lager

  Gentle Lager

  Bliv ringet op!

  Og aftal en date.

  Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

  Du bliver råbt op indenfor 2 dage.