Sparkling Wine & Wine Cocktails

il Mio Gusto Amarenissima ( rosé )

Den moderigtige pink flaske er uimodståelig, og et must have for cocktails med veninderne…Amarenissima er den idelle rose drink, den er frisk, lækkert tørst-slukkende , perlende let og overraskende sød.

Amarenissima er sparkling wine med kirsebær fra Bolonga, server den som en Rosé Cocktail i et afkøle vinglas og med friske kirsebær.

iL Mio Gusto HUGO

HUGO er en tør og frugtholdig Italiensk drink, med forfriskende hyldeblomst og mynte. Kombinationen af disse giver en elegant, lettere sød drink, der er velegnet til apperitif eller et attraktiv valg til frokost eller middag. Smagen alene bringer dig automatisk tilbage til varme sommer aftenere ved stranden eller på terrassen.

il Mio Gusto Limonsecco

En fantastisk blanding af frisk lime & citrus mixet med sparkeling wine.

Den perfekte drink til varme sommerdage, Limonsecco er kategori vinder som den bedste sommerdrik i Italien. Et frisk boblende premium produkt fra sydens sol og sommer, den er en sikker vinder på en lun aften, eller en varm eftermiddag.

il Mio Gusto Peachelino

Peachelino er en festlig fizz-wine-cocktail der vil glæde enhver.

Nyd en uovertrufne og frugtige ferskensmag i cocktailen, fizz – cocktails er normalt 2 dele Champagne og 1 del Juice, her er der tale og intens ferskensaft, vin og spumante, dette gør den lettere og mere easy drinking, intet bliver mere festligt. Peachcelino er den perfekte midte af Il Mio Gustos line af elegante vin cocktails, den alle vil elske.

il Mio Gusto Melonsecco

Melonsecco er den seneste trend indenfor sparkling wine,en tør og frisk boblende frugtholdig winecocktail bestående af en blanding af forfriskende vandmelon med et hint at mynte.

Både design og smagskombination er elegant, den lette smag kombineret med et anstrøg af sødme, der gør den til en perfekt apperitif eller yderst velegnet som drink til frokostselskaber, havefester og som afternoon drink.

TELEFON: +45 53 63 74 92
EMAIL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ADRESSE
Sofienlystvej 7, 8340 Malling

INDKØB FOR PRIVATE
Besøg premiumdrinks.dk

COPYRIGHT 2018 - CATERGRUPPEN APS

Følg os på