Tonic & Fillers

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Med en fortid indenfor gindestillation og marketing af gourmet mad gik skaberne af Fever-Tree som nogen af de første sammen for at udvikle den bedste tonicvand til premium gin. Fever-Tree har en behagelig bitter smag fra ægte kinin og kulsyre ledsaget af en velbalanceret sødme fra sukkerrør. Dertil kommer de friske citrusnoter og den milde brus.
1724 Tonic Water

1724 Tonic Water

Det blomstrende marked for gin i Spanien har de seneste år givet os en række fantastisk produkter. Et af de bedste er uden tvivl tonicvanden 1724 Tonic Water. Om den er argentinsk eller spansk er uvist, men producenten ejes af samme selskab, der har givet os den udsøgte middelhavsgin Gin Mare. Der er dog klare forbindelser til Sydamerika. Kininen anvendt i denne tonicvand stammer fra chinchona bark plukket på en Inka-sti i de peruvianske Andesbjerge i nøjagtig 1724-meters højde.
East Emperian Burma Tonic

East Emperian Burma Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Ved at genskabe en over 100 år gammel familieopskrift har East Imperial skabt Burma Tonic – den er vovet, selvsikker og behageligt bitter. Der er lagt vægt på at blande ostindisk og javanesisk kinin med en række planteekstrakter. Burma tonic har det højeste tilladte kinin niveau på markedet, og et langt lavere sukkerindhold end andre tonicmærker. Som det er tilfældet med andre East Imperial mixere, er dette en tonic, der har et meget naturlig udtryk med fremtrædende citrusnoter, der matcher den bitre smag.
East Empirial Water Tonic

East Empirial Water Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Denne autentiske tonicvand er inspireret af en over 100 år gammel opskrift, og den er lavet af de fineste naturlige ingredienser. East Ocean javanesisk kinin er blandet med urter og let sødet for at skabe en udsøgt og forfriskende tonic. Dette er den helt autentiske udgave af, hvordan tonicvand smagte ved århundredeskiftet.
Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.