Tonic & Fillers

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Med en fortid indenfor gindestillation og marketing af gourmet mad gik skaberne af Fever-Tree som nogen af de første sammen for at udvikle den bedste tonicvand til premium gin. Fever-Tree har en behagelig bitter smag fra ægte kinin og kulsyre ledsaget af en velbalanceret sødme fra sukkerrør. Dertil kommer de friske citrusnoter og den milde brus.
East Emperian Burma Tonic

East Emperian Burma Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Ved at genskabe en over 100 år gammel familieopskrift har East Imperial skabt Burma Tonic – den er vovet, selvsikker og behageligt bitter. Der er lagt vægt på at blande ostindisk og javanesisk kinin med en række planteekstrakter. Burma tonic har det højeste tilladte kinin niveau på markedet, og et langt lavere sukkerindhold end andre tonicmærker. Som det er tilfældet med andre East Imperial mixere, er dette en tonic, der har et meget naturlig udtryk med fremtrædende citrusnoter, der matcher den bitre smag.
East Empirial Water Tonic

East Empirial Water Tonic

East Imperial fra New Zealand producerer tonicvand baseret på en over 100 år gammel opskrift. De har vendt ryggen til masseproduktion og fokuserer i stedet på design og håndværk. Med inspiration fra en gammel familieopskrift fra 1903 har East Imperial fundet frem til den traditionelle produktion af tonicvand baseret på håndplukkede ingredienser. I samarbejde med de bedste bartendere i Asien og de dygtigst destillerier fra hele verden har de skabt en vifte af drinksmiksere af højeste kvalitet. Denne autentiske tonicvand er inspireret af en over 100 år gammel opskrift, og den er lavet af de fineste naturlige ingredienser. East Ocean javanesisk kinin er blandet med urter og let sødet for at skabe en udsøgt og forfriskende tonic. Dette er den helt autentiske udgave af, hvordan tonicvand smagte ved århundredeskiftet.
Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Aromatic Tonic

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Elderflower Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean Tonic Water

CUCUMIS Lavendel

CUCUMIS Lavendel

Danmarks første Sodavand lavet på udtræk af lavendel. Så Raffineret i sin smag og med lette toner af citrus, gør den helt unik og en ideel tørstslukker. CUCUMIS Lavendel giver cocktails og longdrinks et umiskendeligt twist og et raffineret udtryk i smagen. Den inspirere som sodavand og er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare sortiment.
Cucumis Cucumber/Basil

Cucumis Cucumber/Basil

Danmarks første kvalitets sodavand på saft at agurk og basilikum. Forfriskende og sødet med frugtsukker.Med et hint af agurk og basilikum er CUCUMIS den perfekte tørstslukker. Beriget med højkvalitets mineralvand og tappet på et af Tysklands mest bæredygtige tapperier. Agurk og Basilikum har længe være uundværlige ingredienser i barre og drinks, og tilføre etablerede longdrinks og cocktails et særligt præg. CUCUMIS Agurk er en fantastisk tilføjelse til ethvert drikkevare sortimen.
Cucumis Camomille

Cucumis Camomille

Bliv ringet op!

Og aftal en date.

Har du en restaurant, café eller andet godt for sjælen og lyst til noget lækkert i køleskabet - så giv lyd!

Du bliver råbt op indenfor 2 dage.